Alet Slokkers

Alet Slokkers

Informatie

Al ruim 9 jaar werk ik als logopediste, stemtherapeut, coach en trainer.
De stem heeft altijd mijn interesse gehad, zowel om mee te zingen als om mee te spreken. Al tijdens mijn opleiding logopedie heb ik me verder verdiept in de stem en alle mogelijkheden ervan. Zo trainde ik studenten journalistiek die het vak radio volgden en gaf ik college over stemmethodes aan instromers van de opleiding logopedie op de Hogeschool Utrecht.
Na mijn studie volgde ik verdiepende cursussen van diverse stemmethodes en in 2015 rondde ik de specialisatie stemtherapeut af. Mijn kennis zet ik elke dag in. Niet alleen om stemproblemen te verhelpen en te voorkomen, maar ook om alles eruit te halen wat erin zit. Naast Stem optimaal ben ik ook eigenaar van Logopediepraktijk Vlaardingen.
Om mijzelf verder te vediepen in het coachen en de psychologie, volg ik momentel de (pre-) master gezondheidspsychologie aan de Open Universiteit.

In mijn vrije tijd zing ik jazz , speel ik altviool in diverse ensembles en orkesten en schrijf ik naast het blog voor Stem optimaal, ook een persoonlijk blog.

Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en ben lid van de Nederlandse vereniging voor logopedie en foniatrie (NVLF) , de Nederlandse Vereniging voor Stem-, Spraak- en Taalpathologie (NVSST) en van een kwaliteitskring gespecialiseerd in stem.
Daarnaast sta ik in het register  “méér dan larynxmanipulatie” .

Contact

Bedrijfsnaam:
Stem Optimaal

Naam:
Alet Slokkers-van den Berg

Adres:
’s-Gravendijkwal 66
3014 EG Rotterdam

Tel:
06- 24 92 22 89

E-mail:
alet@stemoptimaal.nl

Website:
www.stemoptimaal.nl

KvK:
55168396  Rotterdam