Raymond Haans

Raymond Haans

010 Keuringen

Bedrijfsinformatie
010 keuringen is gespecialiseerd in psychiatrische rijbewijs keuringen. We keuren mensen met psychiatrische ziektes zoals o.a. depressie, AD(H)D en autisme en houden rekening met de medicatie die mensen eventueel gebruiken. Daarnaast kan men bij 010 keuringen ook terecht voor keuringen van het rijbewijs als er sprake is (geweest) van alcohol en/of drugsgebruik.

Persoonlijk
Dr. Haans studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na zijn opleiding heeft hij de medische specialisatie tot psychiater gedaan aan het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam en aan Columbia University in New York. Naast zijn werkzaamheden als psychiater doet hij onderzoek, schreef hij mee aan het landelijk opleidingsplan tot psychiater en is hij redactielid van het online platform ‘de jonge psychiater’.

Werkwijze
Omdat we bij 010keuringen de waarde van het rijbewijs begrijpen werken we snel waardoor het rapport binnen enkele dagen klaar is en naar het CBR verstuurd kan worden. Uiteraard werken we ook secuur omdat we de veiligheid op de weg ook hoog in het vaandel hebben. Bij 010keuringen vinden de keuringen altijd volledig plaats door de psychiater (dr. Haans), nooit door een arts al dan niet in opleiding tot psychiater of door een psycholoog.

Contact

Bedrijfsnaam:
010 Keuringen

Naam:
Raymond Haans

Adres:
’s-Gravendijkwal 66
3014 EG Rotterdam

Tel:
0168-479250

E-mail:
aanmeldingen@010keuringen.nl

Website:
www.010keuringen.nl