Nathalie van der Ploeg

Nathalie van der Ploeg

Info

Praktijk voor stottertherapie Rotterdam|
In 2007 heb ik de opleiding logopedie afgerond en werk sindsdien als logopedist. Tijdens mijn werk als logopedist kwam ik er snel achter dat mijn interesse vooral ligt in de behandeling van stotteren en broddelen. Na een aantal cursussen op dit gebied gevolgd te hebben, heb ik in 2013-2014 de specialisatieopleiding ‘European Clinical Specialization in Fluency Disorders’ gevolgd en succesvol afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam als logopedist en logopedist-stottertherapeut. Na een aantal jaar als logopedist-stottertherapeut gewerkt te hebben in een stottercentrum werd het in 2023 tijd om mijn eigen praktijk ‘Praktijk voor stottertherapie Rotterdam’ te starten.

Praktijk voor stottertherapie Rotterdam is een gespecialiseerde logopediepraktijk gericht op de behandeling van stotteren en broddelen. Binnen de praktijk behandel ik zowel kinderen als volwassenen. Alle leeftijden zijn welkom. Tijdens de behandelingen staat de cliënt centraal en kijk ik samen met de cliënt of cliëntomgeving wat er nodig is en hoe we de juiste behandeling kunnen opstarten.

Het leveren van kwaliteit en evidence-based kunnen handelen vind ik erg belangrijk. Ik probeer zo up-to-date mogelijk te blijven door mij te verdiepen in wetenschappelijke ontwikkelingen en het volgen van cursussen. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en het register voor European Fluency Specialists (EFS register). Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en de Nederlandse Vereniging voor Stottertherapie (NVST), waar ik in 2017-2020 ook bestuurslid van ben geweest. Ook neem ik deel aan twee verschillende kwaliteitskringen, één gericht op stotteren en één gericht op allround logopedie.
Naast mijn werk in Praktijk voor stottertherapie Rotterdam ben ik ook werkzaam bij Logopediepraktijk Berkel & Rodenrijs waar ik spraak/taal/stemproblemen behandel.

 

Contact

Bedrijfsnaam:
Praktijk voor stottertherapie Rotterdam

Naam:
Nathalie van der Ploeg

Adres:
’s-Gravendijkwal 66
3014 EG Rotterdam

Tel:
06- 815 591 33

E-mail:
info@praktijkvoorstottertherapierotterdam.nl

Website:
www.praktijkvoorstottertherapierotterdam.nl

KvK:
66479908