Sander van Ettinger

Sander van Ettinger

Info

Bedrijfsinformatie
Sander van Ettinger is gecertificeerd master hypnotherapeut gespecialiseerd in het oplossen van problemen en beperkingen die mensen door angsten en fobieën ervaren . Met zijn bedrijf ‘Angst en Fobiecentrum Rotterdam’ helpt hij dagelijks mensen, met succes, van hun angsten en fobieën af.

U kunt bij angst en fobie centrum Rotterdam terecht voor o.a

  • Faalangst
  • Vliegangst
  • Spreekangst/spreken in het openbaar
  • Angst voor ruimtes
  • Angst voor dieren
  • Angst voor insecten
  • Angst voor de tandarts
  • Angst voor naalden
  • En diverse anderen angsten

Geen angst of fobie is raar en er is voor iedereen een oplossing! Meer informatie vindt u op de website.

Persoonlijk
Sander is een ervaringsdeskundige op het gebied van angsten en fobieën. Zelf heeft hij jaren met diverse angsten rond gelopen zoals faalangst, hoogtevrees, angst voor honden en insecten. Hij had van alles geprobeerd om  van deze angsten af te komen maar met weinig succes, tot dat hypnose op zijn pad kwam.
Het mooie van hypnose is dat je snel en pijnloos je angsten en andere problemen kunt oplossen.
Door middel van de  hypnotherapie sessies kwam hij  ‘in no time’ van zijn angsten af wat voor hem een enorme bevrijding betekende en hij weer volledig aan het leven kon deelnemen.
Door deze ervaring raakte hij gefascineerd door hypnose en de menselijke geest en besloot een opleiding te gaan volgen bij het beste hypnose instituut van het land; Hypnose instituut Nederland. In eerste instantie deed hij dat voor zich zelf om meer vrijheid in zijn leven te creëren.
Tijdens de lessen oefende hij zijn nieuwe skills op anderen en merkte dat hij het geweldig vond als hij iemand van zijn probleem af kon helpen. Dit resulteerde in de oprichting van het Ángst- en fobiecentrum Rotterdam’.

Werkwijze
Bij het oplossen van angsten en fobieën zal na het intakegesprek bepaald worden hoe de behandeling en begeleiding er uit zal gaan zien. Bij de meeste mensen wordt hiervoor een vorm van hypnotherapie gebruikt en waar nodig ondersteund worden door bijvoorbeeld NLP (Neuro liguistisch Programmeren) en Mindfulness. Ook wanneer er gekozen word om geen hypnotherapie toe te passen zullen de resultaten er niet minder om zijn. Voor iedereen is er een passende oplossing.

Contact

Bedrijfsnaam:
Angst- en Fobiecentrum Rotterdam

Naam:
Sander van Ettinger

Adres:
’s-Gravendijkwal 66
3014 EG Rotterdam

Tel:
06- 58 77 13 26

E-mail:
info@angstenfobiecentrumrotterdam.nl

Website:
www.angstenfobiecentrumrotterdam.nl