Janis Dorn

Janis Dorn

Info

Bio

Ik ben Janis Dorn, 41 jaar oud en moeder van twee zonen.

Intentions ben ik begonnen omdat ik opmerkte dat ik altijd een klankbord ben geweest voor veel vrouwen. Het waren vaak vrouwen met problemen op verschillende gebieden. Wat ik hen meegaf was een ander perspectief. Door mijn advies, motivatie en inspiratie heb ik vele dames zien transformeren. Hierdoor kwam de (creatieve) flow weer terug in hun leven, waardoor ik tot het besluit kwam om professioneel als intuïtieve coach aan de slag te gaan. Dat moment is nu aangebroken.

Met mijn bedrijf Intentions help ik vrouwen op holistische wijze in balans te komen door middel van yoni steaming, womb healing, coaching en begeleiding. Iedere behandeling is uniek en afgestemd op de klant.

Vanuit mijn eigen levenservaring help ik vrouwen om (weer) in hun kracht te komen door middel van womb healing. De basis van waaruit mijn behandelingen starten is de baarmoeder. De baarmoeder is niet alleen een fysiek orgaan. Het is de ruimte waar leven wordt gecreëerd, maar ook de plek waarin alles energetisch wordt opgeslagen. Energetisch slaan we relaties uit het verleden op, emotionele herinneringen, pijn, verdriet en trauma. Als er niets aan gedaan wordt kunnen er energetische blokkades ontstaan.

Womb healing, yoni steaming in combinatie met coaching helpt om trauma’s en emotionele blokkades uit de baarmoeder te verwijderen, evenals indrukken uit het verleden van eerdere geliefden.

Is de baarmoeder in balans dan is de vrouw op haar krachtigst en in staat om vanuit flow te creëren.

Met Intentions wil ik zoveel mogelijk vrouwen helpen om zich hier bewust mee te verbinden en hun kracht hieruit te putten.

Yoni steaming is ook een belangrijk onderdeel binnen Intentions. Yoni steaming is een traditionele en therapeutische vorm van zelfheling. Vaginaal stomen oftewel yoni steaming is een eeuwenoude traditie van vrouwen over de hele wereld. Yoni stoomkruiden zijn een natuurlijk hulpmiddel die helpen bij de verzorging van de intieme zone van de vrouw. Het helpt o.a. om de cyclus te reguleren, lost menstruatieklachten op, zorgt dat de vagina weer strakker wordt, heelt de baarmoeder (na de bevalling) en nog zo veel meer.

Contact

Bedrijfsnaam:
Intentions

Naam:
Janis Dorn

Adres:
’s-Gravendijkwal 66
3014 EG Rotterdam

Tel: 06- 19 61 72 15

E-mail: intentionsbyjanis@gmail.com

KvK: 85869872