Jikke Bos-Monsma

Jikke Bos-Monsma

Carla Snethorst

Carla Snethorst

Info

Bedrijfsinformatie
Na 15 jaar samenwerking als collega’s in een dienstverband binnen de Gezinspsychiatrie, starten Carla Snethorst en Jikke Bos-Monsma in september 2020 samen RoerRotterdam, hun eigen praktijk in maatschap voor Systeemtherapie en Systeemconsultatie. Zij zijn ervaren gezins- en relatietherapeuten en gespecialiseerd in de manier waarop leefsituaties en relaties -samen het systeem- invloed hebben op problemen. In de systeemconsultatie houden zij zich bezig met de vraag ‘hoe nu verder?’ wanneer problemen complex zijn; met hun werkwijze bekrachtigen zij bestaande samenwerkingsrelaties. Zij hebben ook ervaring met het inzetten van deze werkwijze voor intervisie; zij sluiten dan aan bij een team van professionals dat zichzelf (verder) wil bekwamen in het systeemdenken.
RoerRotterdam staat voor ‘Een plek om iets aan te roeren en op verhaal te komen. Uit te zoeken wat er meestuurt en het roer weer in handen voelen.’

Persoonlijk
Carla Snethorst en Jikke Bos-Monsma zijn geregistreerd systeemtherapeuten bij de NVRG. Naast hun eigen praktijk in maatschap zijn zij werkzaam in de SGGZ, binnen de specialismen kinder- en jeugdpsychiatrie en gezinspsychiatrie. Hun aandachtsgebieden zijn: systeemtherapie, trauma, hechting, consultatie en het maken van betekenisvolle behandelkaders. Zij zijn lid van de Vakgroep Systeemtherapeuten binnen Yulius en lid van Het Platform Systeemtherapeuten van de Lage Landen.

Werkwijze
Systeemtherapie is een vorm van psychotherapie. De systeemtherapeuten van RoerRotterdam houden zich bezig met wat er tussen mensen en in hun omgeving gebeurt, zonder te denken in termen van goed of fout. Zij scheppen een veilige ruimte en nemen tijd voor ieders stem. Ze stellen de veranderwens van hun cliënten centraal. Ze werken ervaringsgericht en kijken vooruit: naar wat je verlangt en de vragen die daarbij spelen. Wat haalbaar is. En hoe anderen die belangrijk voor je zijn, betrokken kunnen worden. Op de site www.roerrotterdam.nl lees je meer over wat Roer te bieden heeft, de werkwijze en de bekostiging.

Contact

Bedrijfsnaam:
RoerRotterdam, Praktijk voor Systeemtherapie en Systeemconsultatie

Naam:
Carla Snethorst en Jikke Bos-Monsma

Adres:
’s-Gravendijkwal 66
3014 EG Rotterdam

Tel:
06- 822 773 47 (Carla)
06- 824 234 02 (Jikke)

E-mail:
info@roerrotterdam.nl

Website:
www.roerrotterdam.nl

KvK:
76758102

Lid van en registratienummers
Jikke Bos-Monsma: NVRG 12304 /
SKJ 100007145 / NVPA 104762 /
RBCZ 200518R
Carla Snethorst: NVRG 13862 /
SKJ 100014377 / LVPW pending