Alev Yildirim

Alev Yildirim

Info

Bedrijfsinformatie
Psychologiepraktijk Rotterdam staat voor je klaar wanneer je door een moeilijke periode heen gaat! Het kan zijn dat je ingrijpende gebeurtenissen hebt meegemaakt, angst en onzekerheid voelt of niet weet hoe je kunt omgaan met bepaalde situaties of mensen.
In samenwerking met jou kijken we wat er nodig is zodat jij meer controle over jezelf en je leven gaat ervaren. Daarbij is het belangrijk dat jij de koers bepaalt, doelen voor jezelf stelt en hier op een professionele en betrokken manier bij wordt geholpen. Individuele gesprekken, gesprekken met partners of andere gezinsleden/naasten kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.

GZ-psycholoog Alev Yildirim is aangesloten bij Cenzo, een landelijke franchiseorganisatie voor zelfstandig gevestigde psychologen. Cenzo selecteert psychologen op grond van kwaliteitscriteria. De psycholoog blijft verantwoordelijk voor de inhoud van de zorg. Cenzo heeft een gedegen kwaliteitsbeleid zodat klanten altijd kunnen vertrouwen op hoogwaardige zorg. Lees meer op www.cenzo.nl/kwaliteitsbeleid“.

Persoonlijk
Alev Yildirim heeft Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. In de afgelopen 10 jaar heeft zij ervaring opgedaan in het behandelen en begeleiden van volwassenen binnen de Geestelijke Gezondheidszorg. Zij heeft aanvullend verschillende opleidingen gevolgd om zich verder te bekwamen in haar vak zoals de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, opleiding tot systeemtherapeut en andere kortdurende cursussen en trainingen.

Werkwijze
Je kunt je aanmelden bij Psychologiepraktijk Rotterdam door een email te sturen of telefonisch contact op te nemen. Er wordt binnen twee werkdagen contact met je opgenomen om een eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek zal er eerst besproken worden wat er aan de hand is en wat jouw wensen zijn voor een begeleidingstraject. Je krijgt informatie over de werkwijze en kunnen we je doelen vastleggen. Het uitvoeren van praktische opdrachten kan je helpen om stappen te zetten in je dagelijkse leven. Indien nodig en wenselijk kunnen belangrijke mensen uit je omgeving betrokken worden bij de gesprekken, uiteraard in overleg met jou. In de meeste gevallen geldt het dat de behandeling vergoedt wordt door de zorgverzekeraar.

Contact

Bedrijfsnaam:
Psychologiepraktijk Rotterdam

Naam:
Alev Yildirim

Adres:
’s-Gravendijkwal 66
3014 EG Rotterdam

Tel:
06- 18 31 61 60

E-mail:
info@psychologiepraktijkrotterdam.net

KvK:
71168818  Rotterdam