Shehzad Raja

Shehzad Raja

Info

Bedrijfsinformatie
Psychologenpraktijk Raja gaat met jou in gesprek. Ben je vastgelopen en kom je er alleen niet uit? Heb je geen controle meer over je stemmingen? Wordt je overvallen door verdriet, of angst of woede? Kom je steeds in dezelfde situaties en weet je niet wat je daar aan kan doen of veranderen? Hoe jouw klachten of situatie ook is, bij ons luisteren we naar jou en gaan we samen bespreken hoe de gesprekken en een behandeling jou zouden kunnen helpen. Wij gaan dus niet uit van stereotiepe ideeën over wat ‘er mis zou zijn met jou’, maar de behandelgesprekken worden geheel aangepast aan jouw behoeften en wensen.
Psychologenpraktijk Raja biedt u:

  • Individuele behandelgesprekken
  • Gesprekken met koppels
  • Gezinnen en groepsbehandelingen

Persoonlijk
Shehzad heeft Psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Sinds 2015 zet Shehzad zich binnen Psychologenpraktijk Raja in om aan de behandeldoelen van volwassenen, jongeren en jeugd te werken gebaseerd op zijn ervaring en kennis opgedaan in de afgelopen 12 jaar.

Werkwijze
Als je je aanmeldt bij Psychologenpraktijk Raja wordt er binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit intakegesprek zullen we spreken over je klachten en verder kunnen alle vragen die je hebt over een mogelijke behandeling besproken worden. Vervolgens zullen we afspraken maken over jouw doelen en hoe we samen aan het werk gaan om die doelen te bereiken. In overleg met jou zouden we eventueel ook je omgeving bij de behandelgesprekken kunnen betrekken.

Contact

Bedrijfsnaam:
Psychologenpraktijk Raja

Naam:
Shehzad Raja

Adres:
’s-Gravendijkwal 66
3014 EG Rotterdam

Tel:
070-2042006

E-mail:
administratie@ppraja.nl

Website:
www.ppraja.nl

KvK:
62740040