flox coaching
Ellen van Dijk

Ellen van Dijk

Flox Coaching en Organisatieadvies

Bedrijfsinformatie

FLOX Organisatieadvies geeft advies, training, workshops en begeleiding in leiderschap en ondernemerschap voor organisaties en zelfstandig ondernemers. Bij FLOX Coaching kunt u terecht voor het stellen van uw grenzen vanuit eigenwaarde. Wij geven advies, training en begeleiding in Assertiviteit & Zelfvertrouwen en Time-management.
Aangesloten bij de NOBCO.

Persoonlijk

Ellen van Dijk van FLOX Organisatieadvies & Coaching heeft een ruime (leidinggevende) werkervaring in het (inter)nationale bedrijfsleven en bij overheidsinstellingen. Zij startte haar eigen bedrijf, verkocht de goedlopende zaak en vond haar uitdaging in het bouwen van financiële structuren die zij uitwerkte voor multinationals en nutsbedrijven. Vaak werkte zij als enige carrièrevrouw in een uitgesproken mannenomgeving. Deze ervaringen liggen aan de basis van FLOX. Met haar motto: “Macht is een afspraak, kracht is je wezen!” daagt Ellen leidinggevenden, ondernemers en medewerkers uit hun eigen (androgyn) leiderschap in

Werkwijze

In een vrijblijvend intakegesprek van een 0,5 tot 1 uur onderzoeken we wat je wilt bereiken en benoemen we je leerdoelen. Aan het einde van dit gesprek bepalen we met elkaar of je met ondersteuning van FLOX Organisatieadvies & Coaching je doelstelling denkt te bereiken. Wanneer we samen in zee gaan, stelt FLOX een begeleidingsovereenkomst op waarin we de doelstelling vastleggen. Een traject heeft een doorlooptijd van gemiddeld 4 maanden. De kortdurende, resultaatgerichte trajecten bestaan uit 6 á 8 gesprekken van 1 ½ uur.

Contact

Naam:
FLOX Coaching & Organisatieadvies

Adres:
’s-Gravendijkwal 66
3014 EG Rotterdam

Tel:
06-22598123

Fax:
010-2770270

E-mail:
info@floxorganisatieadvies.nl
info@floxcoaching.nl

Website:
www.floxorganisatieadvies.nl
www.floxcoaching.nl

KvK Rotterdam
24392603