DSP
Michiel Erwig

Michiel Erwig

De Spiegelogiepraktijk

Bedrijfsinformatie
De Spiegelogiepraktijk, vertegenwoordigd door Michiel Erwig, helpt ondernemende mensen die het beste uit zichzelf en of hun onderneming willen halen en staat voor het creëren van resultaat in persoonlijke en zakelijke gezondheid en succes.

‘Omstandigheden bepalen niet wie iemand is, maar laten zien wie iemand is. Iedereen is zijn eigen succes’. Michiel Erwig stimuleert en begeleidt, als sparringspartner, ‘ondernemende mensen’ in het zetten van een volgende cruciale stap in hun leven of dat van hun onderneming. Enthousiasme, creativiteit, doortastendheid en plezier zijn kenmerkend en vormen de basis voor de creatie van ieders succesverhaal.

Persoonlijk
Sinds 1997 runt hij als coach en psychosomatisch (fysio)therapeut een succesvolle praktijk in het centrum van Rotterdam. Zijn netwerk bestaat voornamelijk uit ondernemende mensen. Daarnaast leidt hij het ‘Centrum voor Gezondheid en Welzijn Rotterdam’. Hij is ondernemer, partner, vriend en vooral een gelukkig en tevreden mens. Michiel laat u graag in uw eigen spiegel kijken en nodigt u uit om tot actie te komen en uw leven meer dan de moeite waard te maken.

Werkwijze
Om belangrijke of minder belangrijke zaken in uw leven te bespreken of gewoon even lekker van u af te praten, bent uitgenodigd om met hem een afspraak te plannen. Vaak kan dat zeer verhelderend werken, lucht geven en u zicht geven op alternatieven in denken en doen.

Vindt u zichzelf een ondernemend mens dan bent u aan het juiste adres.

Contact

Bedrijfsnaam:
De Spiegelogiepraktijk

Naam:
Michiel Erwig

Adres:
’s-Gravendijkwal 66
3014 EG Rotterdam

Tel:
06- 54 39 11 40

E-mail:
info@despiegelogiepraktijk.nl

Website:
www.despiegelogiepraktijk.nl

KvK:
24352564  Rotterdam