Fysiotherapie 10plus klein
Michiel Erwig

Michiel Erwig

10+ Fysiotherapie

10+ Fyiotherapie, vertegenwoordigd door Fysiotherapeut Michiel Erwig, biedt al ruim 15 jaar fysiotherapeutische begeleiding aan in Rotterdam. Gespecialiseerd in de psycho-somatische fysiotherapie. Hierbij wordt naast het puur fysieke ook nadrukkelijk aandacht is voor zaken die het fysieke, vaak nadelig, beïnvloeden.
De fysiotherapeutische behandelingen vinden plaats op restitutebasis. Dit betekent dat u ongecontracteerde zorg ontvangt. 10+ Fysiotherapie heeft er vanaf 2010 voor gekozen geen contracten meer af te sluiten met verzekeraars. Dit houdt in dat u nog steeds recht hebt op vergoeding van deze  niet gecontracteerde zorg, mits u aanvullend verzekerd bent, maar dat u een deel zelf dient te betalen.
10+ Fysiotherapie hanteert het tarief van €35,- per half uur en €50,- voor consulten bij u thuis.

Persoonlijk
Sinds 1997 runt Michiel als coach en psychosomatisch (fysio)therapeut een succesvolle praktijk in het centrum van Rotterdam. Zijn netwerk bestaat voornamelijk uit zelfstandige zorgprofessionals en ondernemende mensen. Daarnaast leidt hij het ‘Centrum voor Gezondheid en Welzijn Rotterdam’. Hij is ondernemer, partner, vriend en vooral een gelukkig en tevreden mens. Michiel laat u graag in uw eigen spiegel kijken en nodigt u uit om tot actie te komen en de stappen te laten nemen die nodig zijn om het verschil te kunnen maken.

Werkwijze
Veel klachten worden vaak in stand gehouden of veroorzaakt door zaken die elders in het leven spelen. Door deze zaken ook mee te nemen in de behandeling en begeleiding worden aan alle kanten het probleem en/of de uitdaging beet gepakt, waardoor een duurzamer resultaat verwacht kan worden. Behandelingen zullen vaak minder frequent plaatsvinden, daar u er zelf mee aan de slag moet.

10+ Fysiotherapie werkt samen in een groot netwerk aan zorgprofessionals, waardoor u altijd bij de juiste zorgprofessional terecht komt. In sommige gevallen is dat bij Michiel Erwig en soms is dat bij een collega die beter past bij dat wat nodig is.

Contact

Bedrijfsnaam:
10+ Fysiotherapie

Naam:
Michiel Erwig

Adres:
’s-Gravendijkwal 66
3014 EG Rotterdam

Tel:
06- 54 39 11 40

E-mail:
michiel.erwig@cgw-rotterdam.nl

Website:
In ontwikkeling

KvK:
24352564  Rotterdam

BIG:
89022569604