Thuiszorg Maatschappij
Michiel Erwig

Michiel Erwig

Eric Jarmohamed

Eric Jarmohamed

Nilo Manuelpillai

Nilo Manuelpillai

Thuiszorg Maatschappij

Bedrijfsinformatie
De ThuisZorg Maatschappij (TZM) is een coöperatieve vereniging van en voor zelfstandig werkende zorgprofessionals en zorggerelateerde bedrijven werkzaam in de (ambulante) gezondheids- en welzijnszorg aan huis.. TZM is een actieve en vooruitstrevende vereniging, multicultureel georiënteerd en biedt zorgprofessionals een platform om gezamenlijk de complete zorgmarkt te bedienen.

De Thuiszorg Maatschappij (TZM) staat voor een zorgbreed samenwerkend netwerk van (zorg)professionals en is dé regiepartner in de relatie tussen de cliënt en het zorgaanbod, waarbij behoud van levensstijl, zelfstandigheid en zelfredzaamheid centraal staan. De Thuiszorg Maatschappij kiest hierbij voor duurzaam ondernemen.

Werkwijze
De Thuiszorg Maatschappij biedt een breed scala aan zorggerelateerde diensten ten bate van haar cliënten en haar leden en is hierin een betrouwbare en transparante partner die maatwerk biedt tegen een eerlijke prijs.

Als regiepartner verbindt de Thuiszorg Maatschappij de cliënt aan de juiste zorgprofessionals en levert hierbij hoogwaardige kwalitatieve zorg op maat met als doel de zelfredzaamheid, de zelfstandigheid van de cliënt te borgen binnen de eigen levensstijl.

Als netwerkorganisatie biedt de Thuiszorg Maatschappij voor haar leden, kosten effectief, een breed programma aan facilitaire diensten op tactisch, strategisch en operationeel niveau en omarmt hierbij innovatie en voortdurende vernieuwing van mens, middelen en mogelijkheden.

Ook zet de Thuiszorg Maatschappij zich, middels het faciliteren, coachen en opleiden,  in voor mensen die zelfstandig, in dienstverband of vrijwillig willen participeren binnen de zorg- en welzijnssector.

Contact

Bedrijfsnaam:
Thuiszorg Maatschappij (Coöperatieve Vereniging)

Naam:
Michiel Erwig

Adres:
’s-Gravendijkwal 66
3014 EG Rotterdam

Tel. algemeen:
06 – 18 58 64 10

Tel. Michiel:
06- 54 39 11 40

E-mail:
info@thuiszorgmaatschappij.nl
michiel@thuiszorgmaatschappij.nl

Website:
https://thuiszorgmaatschappij.nl

KvK:
59704071